Enkele referenties

Roeland Broeckaert
Transformatie van mens en organisatie – Roedel Consult

De vlam in de pan! Dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan Vanessa denk. Ik heb met Vanessa samengewerkt om het project Dienend Leidinggeven in Algemeen Ziekenhuis Sint-Elisabeth Zottegem vorm te geven. Ik zag Vanessa hier als HR directeur, waar ze door haar team op handen werd gedragen. Ze praatte niet enkel over Dienend Leidinggeven, ze leefde het ook voor. Het resultaat was dat haar team enorm veel drive had, en werkte in een sfeer van absoluut vertrouwen. Lees meer

Veronique Hoste
Projectmedewerker morele stress – morele veerkracht

Binnen ons onderzoeksproject ‘van morele stress naar morele veerkracht’ leerde ik Vanessa kennen als een dame met visie, die hoort en ziet waar het om draait en weet van aanpakken. Haar zorg voor de medewerkers is een krachtige drijfveer in het samen groeien naar een organisatie/bedrijf die weet waar het voor staat en daarin écht het verschil maakt ten opzichte van anderen!

Grieke Forceville
Consultant at Hefboom vzw

Vanessa is een straffe madam! Weet van aanpakken en is een harde werker. Zet door, geen uitdaging is haar te groot. In het kader van de opleiding Innovatieve Arbeidsorganisatie (IAO) bij AMS kreeg ik de gelegenheid om met haar mee te werken in een traject met beleidswerkers en directies uit woonzorgcentra. Ik ervaar deze samenwerking als verrijkend, verrassend èn plezierig.

Lisa Van Roie
Experienced Innovation Architect Personnel & Organisation bij MINT Europe

Ik heb het genoegen gehad om met Vanessa samen te werken om twee HR-projecten in te dienen bij het ESF-agentschap. Vanessa weet van aanpakken, voelt snel aan waar de prioriteiten liggen en heeft een zeer brede HR-expertise. Haar positiviteit en enthousiasme maken van haar een fijne gesprekspartner.

Ann Vandegehuchte
Lector Bachelor Verpleegkunde at HOWEST University of Applied Sciences (Hogeschool West-Vlaanderen)

Gepassioneerd, gedreven en intelligent. Stuwend en luisterend.
Begripvol voor emoties en rationeel redenerend. In al mijn jobs werkte ik reeds samen met Vanessa (consultant bij Randstad Medical, consultant bij Partena Vitality en ook nu in ons onderzoek naar een cultuur van morele veerkracht Howest). Lees meer

Vandeputte Ronny
Afgevaardigd Bestuurder at De Kringwinkel Meetjesland

Enthousiasme creëren voor de zoveelste verandering… niet altijd een eenvoudige opdracht. Met je zeer degelijke theoretische background, die je weet over te brengen en een aanpak op maat van de organisatie en de doelgroep binnen de organisatie, slaag je er in. Succes!